Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu

Akademik Etkinlikler

A. ULUSLARARASI FİNANS SEMPOZYUMLARI

Marmara Üniversitesi, Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu ile Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü’nün 2002 yılından itibaren geleneksel hale getirdiği Uluslararası Finans Sempozyumu, her yıl farklı bir tema ile, akademisyenlerin finans sektörünün üst düzey yöneticilerinin katılımı ile düzenlenmektedir. Uluslararası Finans Sempozyumu ile uluslararası boyutta yerli ve yabancı öğretim üyeleri ülke gündeminde yer alan temayı farklı başlıklarla akademik platformda tartışmaktadır. Ayrıca, sempozyumda sunulan bildiriler kitap haline getirilerek okuyucuların ve konu ile ilgilenenlerin hizmetine ve finans literatürüne sunulmaktadır.

B. ULUSAL SEMİNERLER

Bu sayfa Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu tarafından en son 08.07.2013 12:39:03 tarihinde güncellenmiştir.