Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu

Öğrencilerimize Duyuru: BYS Veri Kontrolü ve Yapılacak İşlemler

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!!

21.12.2018

Üniversitemiz Bilgi Yönetim Sistemindeki (BYS) veri hatalarının düzeltilmesi amacıyla Yüksekokulumuz Öğrencileri tarafından yapılması gereken işlemler aşağıdaki gibidir:

Öğrenci Bilgi Girişi ve Güncelleme sayfasındaki doğum tarihi, uyruk, ad-soyadı, iletişim, adres bilgilerinin kontrol edilmesi,
Eksik/hatalı girişlerin düzeltilmesi
Fotoğrafların, yüzün tamamı görünür ve vesikalık standartlara uygun olacak şekilde eksikliklerin giderilmesi istenmektedir.
Yabancı uyruklu öğrencilerimizden ise;

İkamet tezkeresini almamış olanların YÖKSİS numaralarının ve vergi kimlik numaralarının sisteme işlenmesi;
Yabancı uyruk numaraları alındıktan sonra kimlik numaralarının güncellenmesi,
Öğrenci İşlerine İkamet tezkerelerini teslim etmeleri gerekmektedir.

T.C. vatandaşı olmayan Mavi kartlıların, T.C. kimlik numaralarına ek olarak Vergi kimlik numaralarının sisteme girilmesi gerekmektedir Yüksekokul Öğrenci İşlerine Mavi kartlarının fotokopisini teslim etmeleri gerekmektedir.

En geç 24.12.2018 tarihine kadar güncelleme işleminin tamamlanmış olması istenmektedir.

Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Bu sayfa Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu tarafından en son 21.12.2018 16:26:12 tarihinde güncellenmiştir.