Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu

ÖNEMLİ DUYURULAR

Kurumlar Arası Yatay Geçiş Yedek Kayıt Listesi için TIKLAYINIZ

DERS KAYIT TARİHLERİ

Yeni Kayıt Yaptıran ve Halen Okumakta Olan Öğrencilerimizin Dikkatine!!!

bys.marmara.edu.tr adresinden (1. Sınıf Öğrencileri Kullanıcı Oluşturarak) ilgili tarihlerde ders kayıt işlemini yapmaları gerekmektedir.

Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme Başlangıç - Bitiş Tarihleri : 05.09.2017 - 18.09.2017

Kayıt Yenileme Döneminde Ders Seçmeyen Öğrenci Ders Ekleme-Çıkarma Yapamaz!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

2017-2018 yılı yatay geçiş başvuruları sonuçlarına aşağıdaki ilgili bölümlerin üzerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Aktüerya Bölümü

Bankacılık Bölümü

Sermaye Piyasası Bölümü

Sigortacılık Bölümü

Ek Madde-1 merkezi puanla yatay geçiş başvurusu hakkında bilgi almak için TIKLAYINIZ!

Merkezi yatay geçiş başvuru dilekçesi için TIKLAYINIZ!

Kurumlararası Yatay Geçiş Kesin Kayıt Duyurusu

Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin ilgili tarihlerde, başvuru yaptıkları birim öğrenci işlerine gelerek kesin kayıt dilekçesi vermeleri gerekmektedir.

Yatay Geçiş takvimi için TIKLAYINIZ!

Zorunlu Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Duyurusu

Yüksekokulumuz programlarına 2017-ÖSYS sonucu yerleşen adaylara Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet Sınavı 14 Eylül 2017 tarihinde 15:00'da Yüksekokul Binası'nda yapılacaktır.

Muafiyet İşlemleri Duyurusu

Üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrencilerin, ilk kayıt yaptırdıkları tarihi izleyen 10 (on) iş günü içinde ilgili birime muafiyet ve intibak için dilekçeyle başvurmaları gerekir. Başvuru dilekçesine öğrencinin daha önce başarmış olduğu derslere ait ders içerikleri ile dersin alındığı yükseköğretim kurumu tarafından onaylanmış (mühürlü, kaşeli veimzalı) not belgesi (transkript) eklenmelidir. Söz konusu belgelerin fotokopi, faks, onaysız ve/veya eksik olması durumunda başvuru işleme alınmaz.

Bu sayfa Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu tarafından en son 17.08.2017 14:25:34 tarihinde güncellenmiştir.