Mezuniyet ve Staj Duyurusu

Yüksekokulumuz 3. sınıf Güz Dönemi müfredatında yer alan ve yaz dönemi işletmelerde ve kurumlarda çalışılarak yapılan staj uygulamasının, virüsün etkilerinin tam olarak geçmeyeceği ve bu nedenle işletmelerin ve kurumların çalışan insan sayısını artırmak istemeyeceği düşünüldüğünden, sadece bu güz ve bahar döneminde uygulanmak üzere öğrencilerin mağdur olmalarını önlemek amacıyla dönem sonunda bütün derslerini verip mezun olabilmek için sadece stajı kalan öğrencilerin, stajlarını yapmış gibi değerlendirilmesine karar verilmiştir.

2020/2021 Güz Dönemi sonunda mezuniyete hak kazanan öğrencilerin ve mezuniyeti için yalnızca staj dersi eksik kalan öğrencilerin, (kütüphane borcu kontrolünü yaparak) bys@marmara.edu.tr adresine öğrenci bilgilerini içeren mezuniyet başvuru maili atmaları önemle duyurulur.